Bruidstaarten in Wijchen

Bruidstaart nodig? Trakteer jullie gasten op een pronkstuk van Echte Bakker Fedor in Wijchen. In drie stappen regelen jullie een bruidstaart om door een ringetje te halen.

1. Verliefd – bruidstaart

Jullie weten al dat De Echte Bakker in Wijchen een goede partij is voor bruidstaarten, maar het is te vroeg om nu al ´ja´ te zeggen. Eerst nemen jullie contact op voor meer informatie. Love is in the air..

2. Verloofd – bruidstaart

Op de koffie bij de bruidstaart-bakker. Tijd om alle wensen en eisen op tafel te leggen. Uitstraling? Smaken? De mogelijkheden voor een prachtige en heerlijke bruidstaart komen uitgebreid aan bod. En natuurlijk mag er geproefd worden..

3. Getrouwd – bruidstaart

Vóór de officiële ceremonie hebben wij elkaar het ja-woord al gegeven. De Echte Bakker heeft beloofd op het afgesproken moment een geweldige bruidstaart af te leveren. En jullie? Jullie hoeven alleen nog maar te genieten…

Meer weten over bruidstaarten? We maken het u graag gemakkelijk. Vul onderstaand formulier in of bel ons en we maken een afspraak met jullie om alles door te nemen.
Kom en neem een kijkje in de ruime winkel. Benieuwd naar hoe het er in de bakkerij aan toe gaat?  De bakkers laten je graag even meekijken.

Openingstijden

Maandag          7.30 – 17.30 uur
Dinsdag            7.30 – 17.30 uur
Woensdag        7.30 – 17.30 uur
Donderdag       7.30 – 17.30 uur
Vrijdag             7.30 – 17.30 uur
Zaterdag          7.00 – 16.00 uur

Contact

De Echte Bakker Fedor
Acaciastraat 42
6602 EN Wijchen
Tel: 024 64 124 83
info@echtebakkerfedor.nl

Volg ons op Facebook!


Facebook

© De Echte Bakker Fedor | Made by Moooi Makers

Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Vacatures | Veelgestelde vragen