De Echte Bakker Fedor

De nieuwe uitdaging voor hen kwam in 2017.

Fedor en Marieke Berentsen konden in april 2017 de brood- en banketbakkerij Jos Veltmaat, aangesloten bij De Echte Bakker, overnemen. Ze waren op zoek naar een bakkerij (voor hem) met een winkel (voor haar). Ze kwamen uit in Wijchen.

De bakkerij en winkel worden steeds meer aangepast naar de wensen van Fedor en Marieke.
Het assortiment wisselt regelmatig en wordt uitgebreid. Productontwikkeling is belangrijk!
De drang om de lat elke dag hoger te leggen, dat kenmerkt hen als Echte Bakker. Samen met collega’s van het Echte Bakkers Gilde blijven zij in gesprek over het vak en leren zij van elkaar. Zo kunnen zij zich blijven onderscheiden en u de lekkerste producten bieden.  

Ook de twee kinderen van Fedor en Marieke helpen regelmatig mee in de bakkerij. Samen met een team van enthousiaste  medewerkers heeft het bedrijf een prettige sfeer en is er ruimte voor nieuwe ideeën en verrassende producten.

Kom eens binnen. We hebben een ruim assortiment aan lekkernijen. Benieuwd hoe ons brood wordt gemaakt? Onze bakkers vertellen er graag over.

Fedor Berentsen
Echte Bakker

Fedor, al jaren een bakker in hart en nieren. Opgegroeid tussen bakkers. Al vroeg wist hij dat hij brood wilde bakken, daar ligt dan ook zijn passie. Toch is hij zeker niet onbekend met het maken van banket. Zoek je iets aparts, vraag het aan Fedor en hij begint er aan! Van een klein gebakje tot een bruidstaart, vele uurtjes is hij er mee zoet. De opa van Fedor startte in Driel Bakkerij Janssen. Zijn ouders zetten het bedrijf voort onder bakkerij Berentsen. In 1995 overleed Ria, de moeder van Fedor. Fedor en broer Marco stapten officieel in het bedrijf. Al die tijd hebben ze samen, met vader, de bakkerij gerund. Tot Fedor toe was aan een nieuwe uitdaging!

Marieke Berentsen
Echte Bakker

Ook de opa en oma van Marieke hadden een bakkerij en winkel in Heteren. Een dorp verderop! Bakkerij van Drempt werd overgenomen door haar vader, moeder en oom en tante. Met z’n vieren runden zij het bedrijf met veel plezier. Om gezondheidsredenen is het bedrijf in 1999 gestopt. Bijna 100 jaar was bakkerij Van Drempt een begrip in Heteren. Marieke werkte vele jaren bij een bank, totdat zij besloot om Fedor te helpen bij zijn droom, een eigen bakkerij!

Het team
Samen 1 team

Het team bestaat uit een aantal enthousiaste, betrokken verkoopmedewerkers en gepassioneerde brood-en banketbakkers. Samen zorgen zij voor mooie, lekkere en afwisselende producten in de winkel. Met aandacht voor de klant. Daarnaast verwelkomen wij een paar keer per jaar leerlingen van het Maas Waal College om kennis te laten maken met brood en banket en stagiaires in opleiding van het ROC te Nijmegen.

Kom eens binnen. We hebben een ruim assortiment aan lekkernijen. Benieuwd hoe ons brood wordt gemaakt? Onze bakkers vertellen er graag over.

Openingstijden

Maandag        8.00 – 17.15 uur
Dinsdag          8.00 – 17.15 uur
Woensdag       8.00 -17.15 uur
Donderdag      8.00 – 17.15 uur
Vrijdag            8.00 – 17.15 uur
Zaterdag         8.00 – 16.00 uur

Contact

Fedor De Echte Bakker 
Acaciastraat 42
6602 EN Wijchen
Tel: 024 64 124 83
bestel@echtebakkerfedor.nl

Volg ons op Facebook!

 © De Echte Bakker Fedor | Made by Moooi Makers

Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Vacatures | Veelgestelde vragen