Dit bericht is alleen zichtbaar voor beheerders.
Probleem met het weergeven van Facebook berichten. Back-up cache in gebruik.
Klik om de fout te tonen
Fout: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons. Type: OAuthException

6 months ago

Bolletje of boterham? Een bolletje bevat iets meer energie (en dus calorieën) dan een gewone boterham. Dit heeft te maken met de gebruikte receptuur en de gebruikte ingrediënten: een bolletje bevat over het algemeen meer vetstoffen. Bovendien is een bolletje meestal iets groter dan een boterham. Een normale boterham weegt circa 35 gram, een bolletje 50 gram. Eet jij meestal bolletjes of boterhammen? See MoreSee Less
View on Facebook

6 months ago

Heb je inspiratie nodig voor een geweldig ontbijt? Maak van een eierkoek een feestje door er een zoete minipizza van te maken. Leg de eierkoek op een bordje en beleg de bovenkant bijvoorbeeld met wat kwark, nectarine en zoete bramen, met appeltjes en kaneel, met banaan en chocoladepasta of met Griekse yoghurt, honing en warm fruit. Succes verzekerd! See MoreSee Less
View on Facebook

6 months ago

Sneetjes brood over, maar niet heel vers meer? Ook met oud brood zet je in een handomdraai de lekkerste dingen op tafel. Maak zelf croutons voor in de sla 🤩 Haal het brood in blokjes door een marinade van olijfolie en wat kruiden, voeg naar smaak eventueel nog peper en zout toe en je hebt een heerlijke traktatie! See MoreSee Less
View on Facebook

6 months ago

Brood over? Wat maak je van oud brood? Witbrood is niet alleen een traktatie met roomboter en hagelslag. Met wat ouder geworden sneetjes kun je ook de lekkerste dingen op tafel toveren. Je kunt er bijvoorbeeld broodchips van bakken. Hiervoor zijn verschillende marinades op de markt, maar je kunt natuurlijk ook zelf iets verzinnen met een goede olijfolie en lekkere kruiden. Snijd het brood in repen, haal het door de marinade en bak het af in de oven. Dit kan natuurlijk ook met bruin- of volkorenbrood. Oud brood doet uitstekend dienst als paneermeel: even drogen in oven en vervolgens versnipperen. Als je de stukjes wat grover hakt en voordat ze in de oven gaan even besprenkelt met olie en kruiden, heb je heerlijke huisgemaakte croutons voor in de sla. Liever iets zoets? Bak dan wentelteefjes van oude boterhammen. Kluts een ei met 200 ml melk, twee eetlepels suiker en wat kaneel door elkaar. Drenk de boterhammen in dit mengsel, bak ze bruin in een koekenpan en serveer met boter en basterdsuiker. Je kunt er ook zoete broodstengels van maken. Maak hiervoor repen brood licht vochtig en bestrooi de repen met suiker en kaneel. Even afbakken in de oven en je hebt een heerlijke traktatie! See MoreSee Less
View on Facebook

7 months ago

Bij ons koopt u VOLkoren, VOL vitamine, VOL vezels en VOL mineralen. Dat is dus VOL gezond en het houdt je VOL fit. En nog beter, we hebben ook VOLop keuze. Kom naar onze winkel voor een heerlijk 🤩VOLkorenassortiment. See MoreSee Less
View on Facebook

Kom en neem een kijkje in de ruime winkel. Benieuwd naar hoe het er in de bakkerij aan toe gaat? Er is vaak ruimte om ook daar even te kijken.

Openingstijden

Maandag          7.30 – 17.30 uur
Dinsdag            7.30 – 17.30 uur
Woensdag        7.30 – 17.30 uur
Donderdag       7.30 – 17.30 uur
Vrijdag             7.30 – 17.30 uur
Zaterdag          7.00 – 16.00 uur

Contact

Fedor De Echte Bakker 
Acaciastraat 42
6602 EN Wijchen
Tel: 024 64 124 83
info@echtebakkerfedor.nl

 © De Echte Bakker Fedor | Made by Moooi Makers

Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Vacatures | Veelgestelde vragen