We nodigen iedereen uit om tijdens de Dag van de Echte Bakker, op zaterdag 30 oktober, een bezoek te brengen aan de onze winkel. We zijn deze dag gewoon geopend voor ons brood en banket, maar doen iets extra’s. Deze dag bakken we oliebollen! En op veler verzoek zijn de anijskrollen er. Een heerlijk bolletje te beleggen met een ambachtelijk gemaakt speculaasje. (ook te winnen aan ons rad)En elke 20ste klant mag aan ons rad draaien met kans op iets lekkers (van banket, van chocolade, iets hartigs, iets zoets…..)Kom gezellig aan! Team Fedor De Echte Bakker See MoreSee Less
View on Facebook

5 days ago

Omslagfoto van Fedor De Echte Bakker See MoreSee Less
View on Facebook
In onze bakkerij wordt iedere nacht vers brood gebakken. Mengen, kneden, wegen, snijden, bakken en hop de winkel in zodat u weer kunt genieten bij het ontbijt en de lunch. We zijn niet voor niets Vakman in Vers. #beterbroodkoopjebijdeechtebakker #versbrood #vakmanschapinvers See MoreSee Less
View on Facebook

2 weeks ago

Onze producten zijn kakelvers. Niks wachten in een magazijn of met een vrachtwagen door het land. Alles gaat vanuit de bakkerij gewoon op een kar zo de winkel in. Da’s lekker duurzaam en lekker vers natuurlijk. #echtebakker #ambachtisprachtig #hetmooistevakishetbakkersvak #bijonsindebakkerij See MoreSee Less
View on Facebook

3 weeks ago

Onze broden zijn zo lekker luchtig omdat we veel tijd steken in een goed rijsproces. Soms duurt het rijzen wel 6 uur. Maar wat houdt dat rijzen nou precies in? Voor de bereiding van brood gebruiken we o.a. gist. Dit gist zet de suikers in het deeg om in koolzuurgas en dit gas zorgt weer voor belletjes die het deeg omhoog duwen. Voor een optimale rijs gebruiken we een rijskast. De stukjes deeg gaan in een soort mandje die als een kermisattractie heen en weer beweegt. In de rijskast zorgen we voor een ideale temperatuur en luchtvochtigheid, wat de kwaliteit van het deeg bevordert. Zo ziet u maar… er zit een hoop tijd, liefde en passie in het maken van brood. See MoreSee Less
View on Facebook

Kom en neem een kijkje in de ruime winkel. Benieuwd naar hoe het er in de bakkerij aan toe gaat? Er is vaak ruimte om ook daar even te kijken.

Openingstijden

Maandag          7.30 – 17.30 uur
Dinsdag            7.30 – 17.30 uur
Woensdag        7.30 – 17.30 uur
Donderdag       7.30 – 17.30 uur
Vrijdag             7.30 – 17.30 uur
Zaterdag          7.00 – 16.00 uur

Contact

Fedor De Echte Bakker 
Acaciastraat 42
6602 EN Wijchen
Tel: 024 64 124 83
info@echtebakkerfedor.nl

 © De Echte Bakker Fedor | Made by Moooi Makers

Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Vacatures | Veelgestelde vragen